Tippek és trükkök

Szeretnénk megtanítani a gyerekeket a kerékpározás örömére. Ez a missziónk. Annak érdekében, hogy a kerékpározás az első perctől örömet okozzon, megosztjuk, mi a kezdeti sikerélmény titka – legyen szó futóbiciklizésről, kerékpározásról vagy montizásról.

Melyik a megfelelő méret?

Itt minden fontos információt megtalálsz méretrendszerünkről és arról, hogyan határozhatod meg online, melyik a gyermeked számára legmegfelelőbb woom bicikli.

Montizás, a gyermeked és te

Elmondjuk, hogyan keltheted fel gyermeked érdeklődését a montizás iránt, és megosztunk mindent, amit a túratervezésről, a felszerelésről és a kerékpározási technikáról tudni érdemes.

Vásárláskor ezekre a dolgokra figyelj!

Cikkünkből megtudhatod, mitől jó egy gyerekkerékpár, mire ügyelj a vásárláskor, és mi teszi a woom bicikliket különlegessé.

Az első egyensúlypróbától a profi bringázásig

Az első önálló kerékpározás különleges pillanat a gyermekek életében. Alábbi hasznos cikkjeinkből megtudhatod, melyek a legjobb módszerek a bringázni tanuláshoz. Az első lépés az alapok elsajátítása. Ha ez megvan, utána játékos módszerekkel fejleszthetjük a kerékpározási technikájukat.

Első lépések a (futó)biciklivel

A kerékpározás iránti lelkesedés elején a legfontosabb a megfelelő egyensúly megtalálása.

A kerékpározás elsajátítása csupán 15 perc alatt

Kerékpározni megtanulni gyerekjáték. A megfelelő tanácsokkal pedig még könnyebb!

Ügyesen, hegyen völgyön át

Most már az ügyességen van a hangsúly. A friss levegőn eltöltött nap során sokat lehet tanulni.

A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info