woom UP

Translation missing: hu.pages.up.intro
woom UP 5
woom UP 5
24″  •  15.88 kg
7 - 11 év  •  128 – 145 cm
woom UP 6
woom UP 6
26″  •  16.64 kg
10 - 14 év  •  140 – 165 cm
A woom UP kalandra hív a természetbe.
 • Elektromotor

  Az érzékeny Fazua meghajtórendszer kényelmes, ellenállás nélküli pedálozást biztosít, a rásegítés fokozatától függetlenül. A kompakt, könnyű motor-akkumulátor-egységet alig észrevehetően az alsó vázcsőbe építettük be. Szükség esetén pillanatok alatt eltávolítható.

 • woom váz

  Rendkívül könnyű alumínium váz, tompított, formázott csövekkel, sportos kialakítás, hosszú tengelytáv és lapos kormányszár dőlésszög. A felső vázcső hajlata minden helyzetben lehetővé teszi a gyors leszállást.

 • Rugós villa

  A testsúly szerint állítható, kiváló minőségű rugós villa teljes kényelmet biztosít, a villának köszönhetően a kerékpár még a legegyenetlenebb utakon is biztonsággal irányítható. Az állítható nyomás- és rugócsillapítónak köszönhetően a kerékpár minden terephez igazodik, a lockout-funkció segítségével a teleszkóp szükség esetén reteszelhető - így még nagyobb élmény a tekerés, nemcsak terepen, de a hazafelé vezető úton is!

 • Fék

  A fokozatos fékezést lehetővé tevő tárcsaféknek és a gyermekkézre tervezett fékkarnak köszönhetően a bicikli még nehéz terepen és esős időben is biztonságos és jól irányítható.

 • Kormányszár

  A speciálisan megtervezett, kovácsolt alumínum kormányszár kis súlyával maximális fokú merevséget garantál. Flip-flop kialakításának köszönhetően a kormányszár fejjel lefelé is felszerelhetö a megfelelö kormánymagasság elérése érdekében

 • woom nyereg

  A gyermek és a kerékpár egyik legfontosabb érintkezési pontja a nyereg. Döntően befolyásolja a biciklizés élményét. A woom kerékpárok nyerge az ilyen korú gyerekek medencecsontjához tökéletesen illeszkedik. A nyereg kialakítása hozzájárul az ideális testtartás felvételéhez. Hogy igazán öröm legyen a biciklizés

 • Váltó

  A precízen működő, könnyen járó váltóval gördülékenyen zajlik a váltás. A SRAM NX váltó tizenegy fokozatú és széles áttétel-tartomány jellemzi.

 • Gumiabroncs

  A kiváló minőségű, ADDIX SPEED gumikeverékkel ellátott Schwalbe mountainbike-gumiköpenyek gördülési ellenállása kicsi. Az abroncsok maximális tapadást és a lengéscsillapítónak köszönhetően rázkódásmentes utazást biztosítanak, emellett hosszú élettartamúak.

 • Trigger váltókar

  A hüvelykujjal könnyen működtethető SRAM NX Trigger váltókar mind a tizenegy fokozatba pontosan és megbízhatóan kapcsol.

De mit ér a motor a megfelelő bicikli nélkül?

A woom UP nem fárasztja a lábakat. Könnyű, sportos elektromos mountain bike-unkkal - gyermekbarát kialakításának köszönhetően - a gyerekek is könnyen boldogulnak, a biciklizés biztonságos és egyben remek szórakozás is.

A széles mosoly garantált!

woom UP 5
15.88 kg, ár 1.249.990,00 Ft
Translation missing: hu.pages.up.specs.up5.fork
hidroformázott alumínium váz, 12 x 135 mm-es átütőtengely, Disc only PM 140-es adapter
Flip-flop kialakítású villanyak, 1″ 31,8 mm átmérőjű kormánybilincshez
MTB kormány, 31,8 mm átmérőjű bilincs, szélessége: 600 mm, 20 mm emelés
Narrow Wide Direct Mount lánctányér, 28 foggal
11 sebességes lánckeréksor 11-42T
SRAM NX hátsó váltókar
SRAM NX Trigger váltókar
Promax hidraulikus tárcsafék (160/140 mm)
woom nyereg
24x2,35″ Schwalbe Rocket Ron, ADDIX SPEED gumikeverék
woom UP 6
16.64 kg, ár 1.299.990,00 Ft
hidraulikus teleszkópos villa állítható nyomás- és rugócsillapítóval, lockout-funkcióval, a rugó max. elmozdulása 90 mm, 1 1/8″ - 1″ Baby Taper villanyak, 100 x 15 mm-es átütőtengely, Disc only PM 160-as adapter
hidroformázott alumínium váz, 12 x 135 mm-es átütőtengely, Disc only PM 140-es adapter
Flip-flop kialakítású villanyak, 1″ 31,8 mm átmérőjű kormánybilincshez
MTB kormány, 31,8 mm átmérőjű bilincs, szélessége: 680 mm, 20 mm emelés
Narrow Wide Direct Mount lánctányér, 28 foggal
11 sebességes lánckeréksor 11-42T
SRAM NX hátsó váltókar
SRAM NX Trigger váltókar
Promax hidraulikus tárcsafék (160/140 mm)
woom nyereg
26x2,35″ Schwalbe Rocket Ron, ADDIX SPEED gumikeverék

„Gyerekeknek és serdülőknek kínált woom UP elektromos mountain bike-unk mellett labdába se rúghatnak a játékkonzolok és társaik, nehéz lesz a gyerekeket rávenni majd a pihenésre“

Marcus Ihlenfeld
a woom alapítója és vezetője
A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info