we stand by our work.
And we understand children

woom, ezek vagyunk mi.: Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld és csapatunk. Imádjuk a kerékpárokat és azt, hogy örömet okozhatunk a gyermekeknek. Minden a saját gyermekeink számára a tökéletes kerékpár keresésével kezdődött. Pontosan meg akartuk tudni, hogy milyen egy ideális gyermekkerékpár. Olyan kerékpárokat szeretnénk gyártani, amelyek egyaránt inspirálják a gyermekeket és szüleiket.

Szenvedéllyel kifejlesztve. Ekkor hat év lenyűgöző ismerkedés következett a gyermekkerékpárok világával: az állandó kérdezés, kísérletezés és a kerékpár közvetlen optimalizálása folyamatos kihívás elé állított minket. Az eredmény, amire büszkék vagyunk: hat woom bicikli, amely másfél éves kisgyermektől a 14 éves nagy fiatalokig minden korosztályt lefed. És még sok egyéb tervünk is van.

woom brake

Egyedi és szuperkönnyű. Ha gyermekeink igényeiről van szó, akkor konzekvensen járunk el. Kerékpáralkatrészeink 85%-a egyedi fejlesztésűek és kizárólag a woom számára gyártják ezeket. Így olyan kerékpárokat kínálunk, amelyek megfelelnek a gyermekek anatómiájának és az ő igényeikre vannak szabva.

A kerékpározási élmény szempontjából a súly is döntő. Folyamatos fejlesztési munkánkkal elértük, hogy a woom biciklik 40%-kal könnyebbek, mint a hagyományos gyermekkerékpárok. 5,3 kg-val az egyik legkönnyebb gyerek bicikli a világon.

"A kerékpározás élvezetének átadása a lehető legtöbb gyerek számára – ez a mi küldetésünk."

Marcus Ihlenfeld
A woom alapítója
Christian-explains-brake

A kerékpározás gyorsabb elsajátítsa.Ha a gyermekek jól érzik magukat a kerékpáron, akkor sokkal lelkesebben bicikliznek. Erre a legjobb bizonyíték, hogy a legkisebbek a mi kerékpárjainkon akár 30%-kal gyorsabban is megtanulhatják az önálló kerékpározást.

Élmények átélése. A gyermekek számára hatalmas élmény a világ önálló felfedezése. Mi optimális kezelhetőséggel és a legjobb ergonómiával gondoskodunk az élvezetes kerékpározásról. Ezáltal egyre nagyobb lesz a kisgyermekek által felfedezett terület és biztonságosan hazatérnek kalandjaikból.

Szigorú számítások alapján. Annak ellenére, hogy szenvedéllyel a legjobb minőségű kerékpárokat gyártjuk, ügyelünk a megfelelő árra is. A woom kerékpárok mindenki számára elérhetők, mivel áruk megfelel egy átlagos jó minőségű gyermekkerékpár árának.

A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info