INGYENESEN szállítunk 30.000Ft felett!!! (utánvétel esetén 2000Ft-os utánvétes díjat számolunk fel)

 

A woom kerékpárokban utazik.
És a woom érti a gyerekek nyelvét!

 

woom, ezek vagyunk mi. Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld és csapatunk. Imádjuk a kerékpárokat és azt, hogy örömet okozhatunk a gyermekeknek. Minden a saját gyermekeink számára a tökéletes kerékpár keresésével kezdődött. Pontosan meg akartuk tudni, hogy milyen egy ideális gyermekkerékpár. Olyan kerékpárokat szeretnénk gyártani, amelyek egyaránt inspirálják a gyermekeket és szüleiket.

 

Szenvedéllyel kifejlesztve. Ekkor hat év lenyűgöző ismerkedés következett a gyermekkerékpárok világával: az állandó kérdezés, kísérletezés és a kerékpár közvetlen optimalizálása folyamatos kihívás elé állított minket. Az eredmény, amire büszkék vagyunk: hat woom bicikli, amely másfél éves kisgyermektől a 14 éves nagy fiatalokig minden korosztályt lefed. És még sok egyéb tervünk is van.

 

 

Egyedi és szuperkönnyű. Ha gyermekeink igényeiről van szó, akkor konzekvensen járunk el. Kerékpáralkatrészeink 85%-a egyedi fejlesztésűek és kizárólag a woom számára gyártják ezeket. Így olyan kerékpárokat kínálunk, amelyek megfelelnek a gyermekek anatómiájának és az ő igényeikre vannak szabva.

A kerékpározási élmény szempontjából a súly is döntő. Folyamatos fejlesztési munkánkkal elértük, hogy a woom biciklik 40%-kal könnyebbek, mint a hagyományos gyermekkerékpárok. 5,3 kg-val az egyik legkönnyebb gyerek bicikli a világon.

„A kerékpározás élvezetének átadása a lehető legtöbb gyerek számára – ez a mi küldetésünk.”

Marcus Ihlenfeld
A woom alapítója

 

A kerékpározás gyorsabb elsajátítsa. Ha a gyermekek jól érzik magukat a kerékpáron, akkor sokkal lelkesebben bicikliznek. Erre a legjobb bizonyíték, hogy a legkisebbek a mi kerékpárjainkon akár 30%-kal gyorsabban is megtanulhatják az önálló kerékpározást.

 

Élmények átélése. A gyermekek számára hatalmas élmény a világ önálló felfedezése. Mi optimális kezelhetőséggel és a legjobb ergonómiával gondoskodunk az élvezetes kerékpározásról. Ezáltal egyre nagyobb lesz a kisgyermekek által felfedezett terület és biztonságosan hazatérnek kalandjaikból.

 

Szigorú számítások alapján. Annak ellenére, hogy szenvedéllyel a legjobb minőségű kerékpárokat gyártjuk, ügyelünk a megfelelő árra is. A woom kerékpárok mindenki számára elérhetők, mivel áruk megfelel egy átlagos jó minőségű gyermekkerékpár árának.

 

 

das Superleichte
Kedvezményes csomagküldés
Csomagküldési költségek: 0-30.000 Ft-ig 2.000 Ft, 30.000 Ft felett 5.000 Ft
das Durchdachte
Gyors szállítás
A kifizetés beérkezésétől számítva 24 órán belül elküldjük a terméket. Kerékpárod 1–3 munkanapon belül megérkezik otthonodba.
das Passende
30 napos pénzvisszafizetési garancia
Szánj elegendő időt a tesztelésre. Biciklidet 30 napon belül visszaküldheted nekünk. Az összes csomagküldési költséget mi álljuk.
upCYCLING
Kicsomagolás és elindulás
woom biciklidet egy pár mozdulattal menetkésszé varázsolhatod. Az egyszerű összeszereléshez a videókban kaphatsz tanácsokat.
garantierte Qualität
Személyes szolgáltatások
Garantáljuk a személyes támogatást a woom biciklik vásárlásához – a teljes elégedettség érdekében!
ausgezeichnet
Klímavédelem
Mobil partnerei vagyunk az aktív klímavédelemnek és elköteleztük magunkat az aktív klímavédelem és a természeti erőforrások kíméletes használatának irányában.