$RED A kerékpározás első lépése:
Az egyensúly megtalálása $/RED

 

 

Amint a gyerekek járni tudnak, keltsük fel a kíváncsiságukat. Erre a legjobb egy olyan környezet, ahol a többi gyerek már száguldozik. A megfigyeléssel megjön a kedv is és a gyermek megtanulja a mozdulatokat! A gyermekeknél a felszólítás általában süket fülekre talál. Ők döntik el mikor jön el az ideje a futóbiciklire történő felmászásnak. Az alacsonyan lévő nyereggel és a magasan lévő kormánnyal az egyensúlyozás hasonlít a már megszokott járáshoz. A futóbiciklin egyre hosszabbak lesznek a lépések, a járás átalakul gurulássá!

A tanulást megkönnyíti egy enyhén lejtős terep, messze a közlekedéstől és a stressztényezőktől. A gyermekek számára a sebességcsökkentés logikus formája a lábak használata, ennek ellenére meg kell tanulniuk a megfelelő fékezést. Ez után már sokkal könnyebb lesz a „valódi” kerékpár irányítása! Azt javasoljuk, hogy a gyermekek feltétlenül viseljenek sisakot és kesztyűt.

 

 

A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info