$RED Visszavétel vagy csere $/RED

 

Ha vásárolsz nálunk egy terméket és nem felel meg az elképzeléseidnek, túl nagy, vagy túl kicsi, vagy nem tetszik, 30 napon belül visszaküldheted nekünk.
Kerékpárodat a csomagküldési költségektől mentesen becseréljük egy másik méretre és megszervezzük a kerékpár elszállítását még akkor is, ha már használták a kerékpárt.
Ha a kerékpár nem felel meg az elképzeléseidnek, akkor ismét elszállítjuk. Akkor is, ha már használták a terméket!
A szállítási költségeket mi viseljük és a teljes összeget visszatérítjük.

 

Felmondási jog
30 napos pénzvisszafizetési garanciánk és visszaküldési űrlapunk felhasználása nem feltétele a felmondási jog érvényes gyakorlásának és semmilyen módon nem befolyásolja ezt.

 

$RED $THIN Vissza szeretnéd küldeni woom biciklidet? $/THIN $/RED

1. Egyszerűen töltsd ki a visszaküldési űrlapot.
2. Csomagold be a woom biciklit és mellékeld hozzá a visszaküldési űrlapot.

 

$RED Garancia $/RED

24 hónap garanciát biztosítunk a teljes kerékpárra, a vázzal és a ráépített alkatrészekkel együtt – a garancia esési károkra nem vonatkozik. Küldj nekünk fotót a kárról és mi gyorsan és egyszerűen segítünk neked.

Woom biciklid visszaküldéséhez használd a holnapunkról letölthető visszaküldési űrlapot. Olyan kopóalkatrészeket, mint például markolatok és pedálok, a honlapunkon a tartozékok között találhatsz.

 

A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info