$RED Használati feltételek $/RED

 

30 napos pénzvisszafizetési garanciánktól függetlenül természetesen a felmondásokra az EU fogyasztóvédelmi törvényei vonatkoznak.

Önnek tizennégy napon belül joga van indoklás nélkül felmondani ezt a szerződést.

A felmondási időszak tizennégy nap, attól a naptól kezdődően, amelyen Ön, vagy az Ön által megnevezett harmadik személy, aki nem a szállító, az árut tulajdonba vette.

Felmondási jogának gyakorlásához W+S Central Europe Kft.-nek H-1047 Budapest, Károlyi István u. 10. , e-mail: info@woombikes.hu küldött egyértelmű nyilatkozatban (pl. postai levélben, vagy e-mailben) ki kell nyilvánítania döntését, mely szerint fel kívánja mondani a szerződést. Ehhez használhatja a mellékelt felmondási minta űrlapot is, de ez nem kötelező.

A felmondás gyakorlásához elegendő, ha a felmondási időn belül tájékoztat minket arról, hogy élni kíván felmondási jogával.

$THIN $RED A felmondás következményei $/RED $/THIN

Amennyiben Ön felmondja ezt a szerződést, az Öntől kapott összes kifizetést, beleértve a szállítási költségeket is, azonnal és legkésőbb a felmondási tájékoztatás hozzák történő beérkezésének napjától számított tizennégy napon belül visszafizetjük Önnek. A visszafizetéshez ugyan azt a fizetőeszközt alkalmazzuk, mint amilyennel az eredeti tranzakció végrehajtásra került, kivéve ha Önnel kifejezetten ettől eltérő kondíciókban állapodtunk meg; a visszafizetés jogcímén semmilyen esetben nem számítunk fel díjat. Jogunkban áll visszatartani a visszafizetést egészen addig, amíg az áru vissza nem érkezett hozzánk, vagy Ön hitelesen tanúsította, hogy visszaküldte az árut, attól függően, hogy melyik következik be hamarabb.

Önnek a lehető leghamarabb és a lemondásról történő tájékoztatás napjától számított legkésőbb tizennégy napon belül vissza kell küldenie az árut, vagy át kell adni azt nekünk. A visszafizetési határidő akkor érvényes ha Ön a tizennégy napos határidő előtt visszaküldi számunkra az árut.

Az áruk visszaküldésének költségét mi viseljük.

Önnek csak abban az esetben kell megtérítenie az áru értékcsökkenését ha ez az értékcsökkenést visszavezethető arra, hogy Ön nem az tulajdonságainak, jellemzőinek és funkciójának megfelelően használta az árukat.

 

A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info