Miért woom gyerek biciklit válassz?

Miért woom gyerek biciklit válassz?

 

Felkaphatsz egy olcsó gyerek biciklit anélkül, hogy alaposabban megnéznéés valószínűleg olcsóbb lesz, mint apa mountain bike-ján az új tárcsafék. Mondanunk sem kell, a minősége valószínűleg sok kívánnivalót hagy maga után, vélis prémium termékekhez prémium árcédula tartozik.


Természetesen nem azt mondjuk, hogy többet fizess egy gyerek bicikliért, mint amennyit ér, de egy olcsóbb darab hamar többe kerülhet, mint vártad. Amikor a szükséges javításokért többet fizetsz, mint magáért a bringáért, fel kell tenned a kérdést, hogy megéri-e. Azt se felejtsd el, hogy nem fogod tudni használtan annyiért eladni, mint egy tisztességes gyerek kerékpárt. Azért vagyunk itt, hogy elmagyarázzuk miért fogtok a gyermekeddel tovább örülni egy olyan kiváló kerékpárnak, mint amilyeneket a woom gyerek bicajokkal kínálunk…

Gyermekbarát kialakítás

A woom gyerek bicikliket kifejezetten a gyermekek igényeinek megfelelően terveztük. Alacsony ülőhelyzettel és alsó konzollal, rövid hajtókarokkal, keskeny futófelülettel, ergonomikus nyereggel, magas kormányállással, állítható fékkar eléréssel és még sok minden mással rendelkeznek. Mindenekelőtt ezek a kerékpárok könnyűek! Ez lehetővé teszi, hogy gyermeked biztonságban legyen és irányítani tudja a kerékpárját és ami a legfontosabb, hogy könnyedéés nevetve fog megtanulni biciklizni.

Kerékpárjaink ezenkívül számos praktikus lehetőséget kínálnak, például a nyereg, a kormány és a szár beállításán változtathatsz, így a gyerek bicikli rugalmasan növekedhet gyermekeddel, vagyis tovább használhatók.

Menő kinézet

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek szerint a kerékpároknak jól kell kinézniük. A woom gyerek kerékpárok letisztult és időtlen kialakításúak és nagy figyelmet szentelnek a részletekre. Az öélénk szín határozottan magára vonja a figyelmet és jó hangulatot teremt. Gyermeked akár a piros, kék, zöld, sárga vagy lila színért bolondul, biztosan még jobban fogja szeretni a kerékpározást, ha a bringája a kedvenc színében pompázik!

Innováció és prémium minőség

Itt választjuk el a búzát a pelyvától. Néhány gyerek biciklin alacsonyabb az árcédula, mert azok a szabványoknak nem megfelelő alkatrészekből állnak, amelyek általában olcsók és nem a gyerekeket szem előtt tartva tervezték. Arról nem is beszélve, hogy nehezek, és gyakrabban szükséges cserélni, mint gondolnád.

Itt a woom gyerek kerékpároknál csak a súlyt csökkentjük. Megnyugodhatsz, hogy az anyagok és az egyes alkatrészek a legmagasabb színvonalúak, élvonalbeli technológiát alkalmazunk, és a gyermekek igényei prioritást élveznek nálunk.

  • váz és a villa kiváló minőségű alumíniumból készül, erős ékönnyű anyag és nem rozsdásodik el.
  • A gyermek kerékpárjainak sokat ki kell bírniuk, beleértve a földre esést is. A woom vázak karcálló dőbevonattal vannak ellátva, több réteg festékkel lefestve, hogy ellenállóbbak legyenek a sérülésekkel és a korrózióval szemben.

  • Az összes kiegészítő alkatrész szintéalumíniumból készül és alumíniummal van bevonva.

  • csavarok rozsdamentes vagy horganyzott acélból készülnek, így rendkívül erősek és könnyűek.

  • A gyerek biciklin a kerekek és a gumik óriási hatással vannak a vezetési élményre. Alumínium kerekeink könnyűek és tömített csapágyakkal vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a por és a víz bejutását. A Schwalbe alacsony gördülési ellenállású, könnyű és barázdált gumiabroncsaival semmi sem akadályozza meg gyermekedet abban, hogy maximális biztonsággal és minimális erőfeszítéssel kerékpározzon.

  • nyereg sarkait egy Kevlar nevű szintetikus szál erősíti meg, hogy elkerüljük a borítás szakadását. Az oldalsó részek szintén védve vannak, így nincs esély a karcolásokra és egyéb kisebb sérülésekre, amikor gyermeked a durva épületfalaknak támasztja a biciklijét.

Ezen összetevők kombinációja teszi hihetetlenül tartóssá és hosszútávon fenntarthatóvá a woom gyerek kerékpárokat. Ne feledd, hogy a kerékpár nem csak egyetlen felhasználó számára készül. Ehelyett a gyerekek átadhatják egymásnak és tovább használhatják. Végülis te is azt akarod, hogy a fiatalabb testvérek és barátok ugyanúgy élvezzék a kerékpárt.

Használt kerékpárok piaca

Ha prémium kerékpár vásárlásán gondolkodsz, akkor érdemes figyelembe venned az árat is, amit kapsz érte, amikor megpróbálod eladni. Az online értékesítési platformokon a woom kerékpárok az eredeti ajánlott kiskereskedelmi ár 80% -at elérik!

Nem rajongsz az online piacterekért? Van még egy érdekes lehetőségünk a számodra ...

 

upCYCLING

Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked valóban élvezze a kerékpározást és gyorsan fejlessze képességeit, fontos biztosítani, hogy kerékpárja megfelelő méretű legyen számára. És igen, a gyerekek gyorsan növekednek. Amit akarsz, hogy gyermeked kerékpárja vele együtt növekedjen. Pontosan erről szól a woom upCYCLING kezdeményezése.

  1. Legyél tag: Csak egyszeri díjat kell fizetned az egész életen át tartó upCYCLING tagságáért.

  2. Cseréld le gyermeked kerékpárját: Ha gyermeked egy kéévesnél fiatalabb és tökéletesen üzemképes woom gyerek biciklit nőtt ki, kicserélheted a következő méretűre. Ráadásul még a szállítási költségeket is fedezzük!

  3. Szerezz vissza egy kis pénzt: Gyermeked régi biciklijét szakemberünk ellenőrzi. Ha jó állapotú, visszatérítjük az eredetileg fizetett ár 40% -át.

Olvass többet az upCYCLING-ról itt.

A tetejére
A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info