Kerékpározás a koronavírus járvány idején

Kerékpározás a koronavírus járvány idején

 

A COVID-19 koronavírus elterjedésének lelassítása és egészségügyi rendszerünk megmentése az összeomlástól csak akkor sikerül, ha ehhez mindannyian hozzájárulunk kicsit.
Ezért azt javasoljuk, hogy a szabadtéri tevékenységeket korlátozzátok. Tudjuk, hogy ez a gyermekekkel nem feltétlenül könnyű.

Ha elfogynak a foglalkoztatási ötletek, és már nem tudjátok elviselni a bezártságot, akkor menjetek el biciklizni és használjátok ki az időt sportolásra.

Kérjük, hogy mielőtt elindultok tájékozódjatok az aktuális rendelkezésekről!

Ezen túlmenően feltétlenül be kell tartania ezeket a FONTOS SZABÁLYOKAT, hogy ne veszélyeztesd magad és másokat:

  • Egészségügyi rendszerünk jelenleg leterhelt.

Láttuk Olaszországban és más országokban, hogy egy rendszer milyen gyorsan képes elérni a korlátait. A szabadidős balesetek további terhet jelentenek az egészségügyi rendszerre.
Tehát ha biciklizni szeretnél a gyermekeiddel, ez lehetőleg korlátozódjon néhány körre a kertben vagy a környéken lévő forgalommentes területeken, kisebb földutakon az erdőben vagy réten keresztül. Kerüld a hosszú kerékpáros túrákat, a meredek lejtőket, a merész manővereket és a közúti forgalmat. 

Mint mindig: tegyél fel kerékpáros bukósisakot!

  • Csak azon emberekkel szabad kint maradni, akikkel megosztod a háztartást. A barátokkal és a gyermekeikkel való találkozást lehetőleg kerüljétek!
  • Olyan helyet válassz,ahol a lehető legkevesebb emberrel találkoztok.
  • Ha továbbra is találkozol más emberekkel, tarts legalább 1,5–2 méter távolságot a fertőzés elkerülése érdekében
  • Használjatok maszkot!
  • Rendszeresen mossatok kezet szappannal, mert a vírus terjedhet a felületekre is. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 20-30 másodperc időtartamot javasol. Mennyi is 30 másodperc? Nem olyan könnyű a kisebb gyermekek számára! Kis emlékeztetőül: a gyerekek elénekelhetik a "Boldog születésnapot" dalt egymás után kétszer.
A tetejére
A sütik segítenek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink használatával, Ön elfogadja a sütik használatát.  More info